• Leigh Stoller's avatar
    Possible fix using shared lan and wanting to use the 10G interface: · 7b5eb1bb
    Leigh Stoller authored
    * In the CM we have always ignored the BW settings on a shared lan,
      since there is no way to set the properties in geni-lib for such a
      lan. There is the local hack I added (linkwide properties), but that
      was also ignored for shared vlans. Now I am looking to see if there is
      a bandwidth specification there, and using that. I assume we do not
      care about delay/loss since well, we never have before.
    
    * But even so, the mapper was ignoring it too. But we also have the code
      that tries to not use 10G interfaces unless explicitly asked for a 10G
      link, and that is not in the shared vlan path. So ... I made a few
      changes, the worst that can happen is that I broke share vlans for
      everyone except this one case.
    7b5eb1bb
Name
Last commit
Last update
..
etc Loading commit data...
event Loading commit data...
flack Loading commit data...
install Loading commit data...
lib Loading commit data...
logo Loading commit data...
protogeniflash Loading commit data...
pubxmlrpc Loading commit data...
rspec-emulab Loading commit data...
rspec-geni @ a777efe9 Loading commit data...
scripts Loading commit data...
security Loading commit data...
test Loading commit data...
tutorial Loading commit data...
updates Loading commit data...
xmlrpc Loading commit data...
GNUmakefile.in Loading commit data...
LICENSE Loading commit data...
README Loading commit data...